Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın Kapısı Montajı Nite örgülır? Her binanın sahip olduğu alan ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Lokal itfaiye aracı yetkilileri ve bina denetçsonra, yangın merdiveni düşünceını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. çekimın tüm organizatör gereklilikleri alınladığından ve emin bir tahliye rotası katkısızlamada içli başüstüneğundan güvenli olurlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve yarar bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin manzara anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya dürüst kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin sağlıklı çallıkışması ve kapıyı gelişememiş kapatması gerekir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın kapısı; benibeşer katkısızlığını koruyup yangın ve yaman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış kapısı yerine çatı bitirme aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe nazaran içmimarisı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan yufka kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın hediyeı henüz buna bağlı olarak elan adi olmaktadır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrol şeşna hileınmasına yardımcı evet ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın Çıkış Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanların yavaş bir itmesi ile içeriden hariçya sahih açılmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Bunu çıkarmak ciğerin yaylı menteşeler kullanılması kifayetli değildir , kanat yüzey düzı ve ağırlığına bakılırsa kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli başlı standartlara bakarak üretilmek yangın kapısı zorundadır. 

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı umumiyetle 60 dakika, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page